Lokacija
Vrsta nekretnine
Cijena i površina

, ,
0,00 €

kuća: Samoborec, samostojeća, okućnica oranice 22.586 m2, 125000 €
Samostojeća kuća nalazi se u mjestu Samoborec, pola sata udaljenosti od Zagreba, u blizini Svete Helene u sastavu grada Vrbovec, pošta Rakovec, Zagrebačka županija.
Kuća katnica izgrađena je 1986 godine. Kuća je u dobrom stanju, ali je potrebno unutrašnje uređenje, jer nije dugo uređivano te je poprilično zapušteno.
Sastoji se od prizemlja i kata ukupne stambene površine 160 m2.
U prizemlju ima 3 sobe, hodnik, kuhinju sa blagovanoicom sa izlazom na stražnju terasu, kupaonicu te zaseban wc. Unutrašnjim stepeništem penje se na kat koji se sastoji od tri sobe od kojih jedna ima izlaz na balkon, kuhinje sa blagovaonicom, kupaone sa wc-om i hodnika.
Grijanje na drva. U prizemlju su podovi u pločicama, a na katu je parket. Stolarija PVC.
Plin na ulici odmah uz kuću. Gradski vodovod i kanalizacija.
Dvorište kuće ima 738 m2, a sve okolo su oranice te ukupno ima 22586 m2. Cijelo imanje prostire se velikim dijelom uz asfaltiranu cestu te ima  nekoliko pristupa sa ulice.
Imanje je na početku mjesta i ima samo jednog susjeda preko puta.
Vlasništvo 1/1, tereta nema. Uporabna dozvola. Mogućnost kupnje na kredit.
Mogućnost kupovine šume u okolici.


Warning: include(webapp/layouts/fieldsets/realestate_list_.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/prolink/brazde.hr/public_html/layout/pages/details.php on line 112

Warning: include(): Failed opening 'webapp/layouts/fieldsets/realestate_list_.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/prolink/brazde.hr/public_html/layout/pages/details.php on line 112