Lokacija
Vrsta nekretnine
Cijena i površina

, ,
0,00 €

Kalnik, Gornje Borje, katnica, 150 m2, gospodarski objekti, 21000 €
Samostojeća kuća nalazi se u mjestu Gornje Borje, koje se nalazi u neposrednoj blizini mjesta Kalnik u podnožju planine Kalnik u Koprivničko-Križevačkoj županiji. Kuća se nalazi na četveromeđu nekoliko uličica.
Kuća je izgrađena 1970 godine, na kamenim temeljima,  te još uvijek ima nekoliko kamenih zidova, ostali zidovi su zidani ciglom, a 2012. godine stavljeni su novi PVC prozori u kuhinji, hodniku i wc-u.
Sastoji se od četiri etaže:
podrum  - cca 20 m2, nalazi se na lijevoj strani kuće
prizemlje - sastoji se od 2 sobe, kuhinje, hodnika, ostave i wc-a
kat - sastoji se od 5 velikih soba  i
tavan.
U kući se uglavnom živjelo u kuhinji i sobi u prizemlju dok su ostale prostorije uglavnom korištene kao spremišta i nisu skroz dovršene. Kuća ima wc u prizemlju te prostoriju za wc na katu, koja nije dovršena. Kupaonu nema.
Kuća se treba urediti. Grijanje na drva.
U dvorištu se nalaze štala i štagalj te drvarnica izgrađena od kamena. Okućnica 353 m2.
Vlasništvo uredno, tereta nema.
Neposredna blizina planine Kalnik i mnoštva planinarskih puteva.
Prekrasno podneblje. Svježi zrak, nema industrijskog zagađenja, zeleni raj.


Warning: include(webapp/layouts/fieldsets/realestate_list_.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/prolink/brazde.hr/public_html/layout/pages/details.php on line 112

Warning: include(): Failed opening 'webapp/layouts/fieldsets/realestate_list_.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/prolink/brazde.hr/public_html/layout/pages/details.php on line 112