Lokacija
Vrsta nekretnine
Cijena i površina

, ,
0,00 €
Maksmir, Maksimirska, poslovni prostor sa uličnim izlogom, 28m2, 2 etaže, 90000 €
Prostor se nalazi u starogradnji debelih zidova iz 1940-ih godina, uz samu tramvajsku stanicu i ima izlog na Maksimirsku te ulaz sa ulice.
Prostor se sastoji od 2 etaže: galerije  prizemlja i suterena.  Prostor u naravi ima 32 m2.  Pristup u  svaku etažu je sa samog ulaznog prostora.
U suterenu se nalazi sanitarni čvor koji sadrži prostor za tuš, lavabo i zaseban wc. U gornjoj etaži također ima lavabo. Svaka etaža ima oko 15 m2 otvorenog prostora.
Prostor je opremljen aluminiskom stolarijom (izlog), podovi su kameni, ima 2 sigurnosne brave na vratima te inverter klimu.
Izlog ima 12 m2.
Prostor je 2017. godine kompletno obnovljen i u dobrom je stanju te je trenutno iznajmljen.
Sve režije su zasebne, osim vode koja se može odvojiti na trošak prodavatelja, a trenutno se dijeli na 3 prostora.
Vlasništvo ispravno, nema tereta.
Zona tramvaja, stanica do zgrade.
Parking II zona, niz ulicu.
 Prostor je izvanredan za razne namjene, trgovina, tihi obrt, ured, kladionica i sl.Warning: include(webapp/layouts/fieldsets/realestate_list_.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/prolink/brazde.hr/public_html/layout/pages/details.php on line 112

Warning: include(): Failed opening 'webapp/layouts/fieldsets/realestate_list_.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/prolink/brazde.hr/public_html/layout/pages/details.php on line 112