Lokacija
Vrsta nekretnine
Cijena i površina

, ,
0,00 €
Gornja Dubrava, Čugovec, Peršuni, samostojeća kuća katnica, 140 m2, 3 etaže, dvorište, spremište, renovirana, 150000 €
Kuća se nalazi na obronku brda koje se penje od ulice te je kompletno adaptirana i obnovljena 2012. godine kada je kompletno renovirana sa svim instalacijama, izgrađeni novi zidovi, postavljeno novo krovište.  Ostavljene su drvene planjke uz zidove radi ukrasa.
Kuća je zamišljena kao 3 odvojene stambene jedinice sa zasebnim odvojenim ulazima.
Na početku kuće u prvoj etaži (podrum) ima 35 m2  i dva izlaza sa pročelja kuće na terasu i u dvorište. Unutrašnjost se sastoji od jedne veće prostorije i zasebnog prostora kupaone i kuhinje. Ta etaža se treba namjestiti i trenutno se koristi za odlaganje materijala i sl.
Uz vanjsko betonsko stepenište penje se na visoko prizemlje kuće koja se sastoji od 2 etaže i ima ukupno oko  80 m2. U prvoj etaži se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i blagovaonicom, hodnik sa ormarima, kupaona sa tuš kabinom i wc-om i  još jedna soba. Iz te sobe se unutrašnjim drvenim stepeništem penje u potkrovlje kuće gdje se nalaze 2 spavaonice u samom rogu kuće. Ispred ove stambene jedinice nalazi se u pročelju kuće natkrivena terasa.
Sa etaže prizemlja vanjskim betonskim stepeništem penje se u manju garsonjeru koja ima ulaz sa sjevernog pročelja kuće i sastoji se od sobe sa kuhinjom i blagovaonicom i kupaone sa kadom i wc-om.  Iza kuće nalazi se objekt u roh - bau fazi koji se  može koristiti za više namjena.
Grijanje na struju. Plin na ulici ispred kuće. Stolarija drvena, Parking za više automobila ispred kuće, a započeta je i gradnja natkrivenog parkirnog mjesta.
Okućnica ima  421 m2.
Kuća je u dobrom stanju i odmah useljiva.
Uporabna je u procesu, vlasništvo čisto.
Autobusna stanica u blizini.
Kuća nije stradala u potresu. U odličnom je stanju.
Moguća zamjena za neki stan ili kuću stradale u potresu, uz dogovor.


Warning: include(webapp/layouts/fieldsets/realestate_list_.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/prolink/brazde.hr/public_html/layout/pages/details.php on line 112

Warning: include(): Failed opening 'webapp/layouts/fieldsets/realestate_list_.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /home/prolink/brazde.hr/public_html/layout/pages/details.php on line 112