Lokacija
Vrsta nekretnine
Cijena i površina

Kuća: Gubavčevo Polje, 120.00 m2, Dvije kamene kuće

Zadarska, Gračac, Gubavčevo Polje
60.000,00 €
Dvije kamene kuće, Gubavčevo Polje, Deringaj, Gračac, 63 m2 + 56,7 m2, 2-sob + 2-sob, 60000 €
Kamene kuće izgrađene su  u građevinskom području naselja, a pristup na parcelu i do zgrada moguć je sa pristupnog neasfaltiranog puta sa sjeverne strane čestice. Iza kuća nalazi se državno lovište - često dolaze Talijani.
Samostojeća kamena kuća 1 - renovirana je i dograđena oko 2000 godine. Ulaz  sa jugoistočne strane preko vanjskih natkrivenih stepenica. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje sa blagovaonom, dnevnog boravka, kupaonice, stepenica za galerijski prostor i spavaće sobe smještene u galeriji.
Stepenice za galeriju armirano-betonske obložene drvenim gazištima. Podovi u prizemlju popločani pločicama, na galeriji parket. Grijanje na drva.
Vanjska stolarija drvena sa  griljama. Jedan dimnjak. Zgrada je dimenzija 9,60 x 6,20m. Okolni teren je u padu prema istočnoj strani.

Samostojeća kamena kuća 2 - renovirana je i dograđena oko 2000. Sastoji se od prizemlja i potkrovlja. Ulaz u prizemlje sa sjeverozapadne strane, a u potkrovlje sa jugozapadne strane preko vanjskih nenatkrivenih stepenica. U prizemlju se nalazi kuhinja sa blagovaonom, konoba s kaminom i wc. Na etaži potkrovlja nalaze se ulazni hodnik, wc, dvije sobe i lođa.
Podovi u prizemlju beton, a u potkrovlju pločice. Vanjska stolarija djelom drvena sa griljama, dijelom PVC. Dva dimnjaka. Novo krovište. Dimenzije zgrade 7,90 x 5,50 m. Okolni teren u padu prema istočnoj strani.
Zgrade su  izgrađene od kamenih zidova debljine oko 60 cm i armirano-betonskih stupova i greda. Stropna konstrukcija od gredica i  ulošci. Vanjski   zidovi obloženi pločama debline 10 cm, a pregradni izvedeni od ploča od 10 cm. Krovište - drvene grede i rogovi, podaskano, hidroizolirano i pokriveno crijepom.
U zgradama su izvedene elektro, vodovodne i kanalizacijske instalacije. Vodom se snabdjevaju preko obližnjeg izvora vode. Kanalizacija - septičke jame.
Površine parcela su dijelom zemljane odnosno zatravljene a dijelom betonirane staze. Ukupna površina parcele je 200 m2.
S obzirom na teren u padu, komunikacija po terenu se dijelom odvija kaskadno - stepenicama.
Zanimljivo za lovni turizam.
Tip kuće
Samostojeća
Broj etaža
Visoka prizemnica
Vrsta kuće (gradnje)
Kamena kuća
Broj soba
4
Broj kupaonica s WC-om
dva
Broj kupaonica bez WC-a
Broj WC-a
dva
Stambena površina (u m²)
120
Netto površina (u m²)
120
Površina okućnice (u m²)
200
Godina izgradnje (samo godina brojevima)
2000
Podaci o objektu
Sustav grijanja
Peć na drva
Energetski razred
Alternativni izvori energije
Dozvole i potvrde
Balkon/Lođa/Terasa
Namještenost i stanje
Potpuno namješten
Ostali objekti i površine
Dvorište/vrt
Vrsta parkinga
Vanjsko ne-natkriveno mjesto
Funkcionalnosti i karakteristike
Mogućnost zamjene
Moguća zamjena za drugu nekretninu
Iznos agencijske provizije koju plaća kupac (u EUR)
2